Language Language Language Visning: A A A A A
toppbilde

Kulturskole avslutning og utdeling av Drømmestipendet i dag kl 1800

Kulturskolen ønsker alle velkommen til Kulturskolens sommeravslutning i dag kl 1800. I tillegg til at noen av våre Kulturskole elever opptrer i dag med sang og piano, får vi  besøk fra Norsk Tipping, vår kjære Ordfører er også tilstede. Overrekkelsen av Norsk Tippings og Norsk Kulturskoleråds Drømmestipend blir gjort. Ella Marie Hætta Isaksen er den dyktige mottaker av stipendet. Ella flyr  i dag fra Alta rett etter sin eksamen i Geografi til Vadsø, og følger Norsk Kulturskoleråd Finnmarks representant Arne Leikvoll til Tana rett til lydsjekk.

Det hun ikke vet er at jeg har laget en fotoutstilling av hennes tid i Kulturskolen fra 2004-2015 i Galleri Martin. Dere er velkommen til å se denne utstillingen. Den lar vi henge i to uker.  Utstillinga er åpen i arbeidstiden, dere får adgang via sentralbordet.  Hun framfører en monolog, vinnerlåta i Sámi Gran Prix, og en ny låt.

Tana Kommunes og Tana Kulturskoles trofaste lærer og gitarlærer Sigmund Sætre går av med pensjon 31.07 i år. Han framfører to egne låter med Sigmund Sætre band ( Kulturskolelærere, Daniel Solyom, Arne Walter Halto)

Velkommen i dag kl 1800 i Kinosalen i Tana Miljøbygg.